Kasteel

Huisstijl / wagenpark

”In korte tijd is Kasteel BV, vastgoedbedrijf in Delft en omstreken, zeer gegroeid en daar hoort een meer professionele huisstijl bij.

We hadden al een bestaand logo, waar we op zich blij mee waren (het huisje), maar Saskia heeft het tot een echte blikvanger gemaakt. Met een andere kleurstelling, uniek lettertype en het idee om met meerdere huisjes de groei en verschillende (soorten) panden te onderstrepen is het meer dan een logo en laat het goed zien waar Kasteel BV voor staat: kwaliteit, goede service en je thuis voelen.

Saskia is een heel prettig persoon, heeft genoeg aan een half woord, werkt snel en heeft ons veel werk uit handen genomen met het drukwerk en de belettering van de bedrijfsauto’s en -kleding.

Ook nu met de website werken we weer goed samen en denkt ze bijvoorbeeld ook aan hoe de website er op je telefoon/app komt uit te zien. Voor ons de bevestiging dat Saskia niet alleen een grafisch ontwerper met veel ervaring is, maar ook bijna een collega die meedenkt hoe we ons bedrijf kunnen verbeteren.”

Pauline Bossaert, Kasteel BV