Uw gevoel vertalen naar communicatie.
Hoe bereiken we dat?

De eerste stap is een creatief concept. Ik luister, vraag en denk mee in de vertaling naar een aansprekend ontwerp. Het gevoel dat een bedrijf of een product dient op te roepen met een logo, lettertypes, beeldtaal en kleuren. Daar gaat een onderzoek aan vooraf; de visie, doelgroep en concurrentie van het bedrijf worden zorgvuldig in kaart gebracht. Maar wat wil uw bedrijf uitstralen? Waarmee maken we het verschil? Samen bepalen we de richting.

Werken aan een solide basis

Zodra het concept is vastgesteld, bepalen we samen welke communicatiemiddelen we gaan uitwerken. In schets krijgt het vorm op bijvoorbeeld briefpapier, visitekaartjes, de website, in een advertentie, belettering van een auto of via social media. De uitgewerkte schetsen laten tot in detail zien hoe de stijl wordt toegepast. Het definitieve concept vormt de basis voor alle verder te ontwikkelen communicatiemiddelen.

Voor een blijvende positieve indruk

Na de ontwerpfase breekt de realisatie aan: het drukwerk wordt gedrukt en de website wordt gebouwd. Alle voor de nieuwe identiteit ontwikkelde digitale bestanden zullen na oplevering aan u, de opdrachtgever, worden overgedragen. Uw bedrijf, product of dienst zal een blijvende, positieve indruk achterlaten!